.

Hvem vi er — Bunny & Bumble

Hvem vi er

img
img2

Bunny & Bumble starter ut på reisen som miniforlag for barnebøker. Kanskje får vi et fint, koselig kontor en gang i fremtiden – men per i dag består vi bare av noen av de fineste menneskene i frilansverdenen. Ved å holde regelmessig kontakt gjennom meldinger, e-poster, og deling av videoer, bilder og mapper, samskaper vi våre aktivitetsbøker på en måte som hadde vært umulig for bare 20 år siden. Hver eneste aktivitetsbok er resultat av at vi dedikerer rikelig av tid og kjærlighet til sluttproduktet.

Sammen skaper vi aktivitetsbøker som er 100 % originale, lagd av kvinner for å skape aktiviteter som egner seg for fellesaktivitet som familie eller på egenhånd – og som er bra for kropp og sjel. Aktivitetene bygger på gode, gamle arbeidsformer som hjelper småbarn utvikle grunnleggende motoriske ferdigheter og tenking. Kreativitet, tegning, lesing, fortellerkunst, enkel matematikk og fantasirik lek er bare noen av ferdighetene vi fremelsker med våre bøker.

Dette tror vi i Bunny & Bumble på:

  • Barn har en iboende nysgjerrighet og kreativitet.
  • Barn lærer best i samspill med voksne.
  • Med de rette verktøyene er det ingen grenser for hva barn kan lære seg.

Når det gjelder valg av materialer, som f.eks. papiret vi bruker i bøkene, illustrasjonene vi bestiller og tiden vi dedikerer til hvert enkelt prosjekt, sparer vi ikke på noe. Våre aktivitetsbøker er holdbare og like vakre som en billedbok.

img2